Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

EBYS Saklama Süreli Dosya Planı Revizyonu

Saklama Süreli Standart Dosya Planları güncellenmiş olup 02.01.2024 tarihi itibariyle Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi (ÜBYS) ortamında uygulamaya konulmuştur. Dosya Planları Ögesi  sayfasındaki bütün "Faaliyet-Seri-Klasör ve Bölümler ekte yer alan SSDP dokümanına göre güncellenmiştir.

03.01.2023 tarihinde yapılan güncelleme sonucunda Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) klasörlerinde (taslak, işlelenen, işlem bekleyen vb.) yer alan evrakların türetilme ve düzenleme işlemlerinde sistemsel olarak "Belgelerinizi bölümler ile ilişkilendirmek zorundasınız. Herhangi bir açık bölüm bulunamadı lütfen belge yöneticisine başvurunuz." şeklinde uyarı çıkmaktadır. Söz konusu uyarıyı almanız durumunda kaldırılan Dosya Planı Öğelerinin yerine sisteme eklenen güncel dosya planlarının eklenmesi gerekmektedir.

Güncel dosya planı öğesine ulaşmak için tıklayınız.